Prev   Next   Pause   Play     Scroll   Fade   ScrollFade

Capmax: Fülöp Henrik

Horgászbarátaim! Heti jelentésem:

Az Ünnepek első két napját nehezen vészeltük át, mivel a kapás oly csekély volt hogy még sörözni sem volt kedvünk! Két éjszakát töltöttem bent, péntekről szombatra és vasárnapról hétfőre, a vízen. péntekről szombatra: éjfélig zavartalanul szél-csendben hallgattam a tót körülvevő állat és madársereglet hangjait és több mint 4 -féle bojlit teszteltem ez idő alatt. Sajnos érdeklődés nélkül. Éjfél után megindult az Észak Észak-Keleti szél kb. 5-8 km-es sebességgel mely nem volt erős de az irány miatt elegendő volt ahhoz, hogy a hajót a bolondos szél kifordítsa. Ezután a változatosság kedvéért az idő olyan szinten hűlt le, hogy vacogva feküdtem a hajótestben. Háromnegyed 6-ig bírtam ekkor elérkezett a szégyenteljes menekülés, végtagjaim átfázva elhalva dacoltak az időjárással. Kapás és hal nélkül kellett hazakullognom a jó meleg családi fészekbe. Ezután egy alapos alvást követően nagy sebbel lobbal párommal megindultam egy reményektől feltöltődött expedícióra, immár négy bottal dolgoztunk. Sajnálatos módon 10-ig kapás nuku, és poroltunk haza, mert a hideg is egyre keményebben lépett fel ellenünk.

Következő napon megint egy éjszakára indultam Nagy Gábor barátommal. 3 kapással, de már megint hal nélkül távoztunk reggel az irtózatos hideg elől. Körülöttünk 3-4 csónak vesztegelt ebben a cipőben valamint egy stég. Éjfél és két óra közt mindenki feladta a küzdelmet. A következő horgászatra csak egy egész nap pihenés után szántam magam, mely kedd reggel volt. Ez a nap már kismértékben pótolta az előző napok szenvedéseit kevés kapással de azokat jól megakasztva de szerencsétlenül szerepeltem. Az első kapás kb. 5-6 kg-os ponty volt mely balsorsomra a harmadik kirohanásakor a szomszédos bolyát vette célba. Így még a szákolás előtt elveszítettem. Következő halam olyan 4 kg, szerencsétlenségemre tartás, süllőfészek akadóban végezte szerelésemmel együtt.

Így a hétvégi jelentésemben nem gazdagítottam a galériát és nem tudok szép képekkel szolgálni.

Örömmel tájékoztatok mindenkit hogy szerda délutánra teljesen regenerálódva és harci készültségben indultam este 10-ig a vízre. És szeretném felhívni figyelmüket a keverőmester szintjén összekutyult speckó etetőanyagokra és csalizójaimra; ezeket megnézhetitek pát képben a cikk alján:

 

 
Felnőttképzés | Informatikai képzés | Angol nyelvtanfolyam Gyöngyös | Szakirányú angol, német nyelvvizsga Gyöngyösön | Angol Nyelvvizsga Gyöngyösön | ECDL tanfolyam Gyöngyös | Szakmai tanfolyamok Gyöngyös | Nyelvi tanfolyamok Gyöngyös | Vállalati tanfolyamok Gyöngyös | Főiskolai oktatás Gyöngyös | Hegesztő képzés
Szakmát adó tanfolyamok, szakképzések, felnőttképzés, OKJ-s képzések, tanfolyamok észak-magyarországon, a legolcsóbban.